مشاوره حقوقی رایگان - ورشکستگی شرکت با مسئولیت محدود

با سلام
اگر یک شرکت با مسئولیت محدود اعلام ورشکستگی کند، تکلیف چکهای صادر شده شخصی توسط رییس هیئت مدیره شرکت که در جهت معاملات شرکت صادر شده است، چیست ؟؟ و آیا در زمان اعلام ورشکستگی تا زمان صدور حکم ذینفعان چک حق اقامه دعوی بصورت انفرادی را دارند یا خیر ؟؟ و آیا بعد از صدور حکم ورشکستگی این چکهای صادر شده جزئ دیون شخصی رییس هیئت مدیره باقی میماند یا خیر ؟ یا ذینفعان چک هم جزئ غرما قرار میکیرند ؟؟
با تشکر از شما وکلای محترم

پاسخ ها :

داودافشاری بادجانی

جناب آقای داودافشاری بادجانی :

اگر چکها مربوط به شرکت و از حساب شرکت باشد، تمام طلبکاران جز غرما خواهند بود مگر اینکه قبل از ورشکستگی و تاریخ توقف مواردی را به عنوان رهن یا وثیقه توقیف کرده باشند.