مشاوره حقوقی رایگان - انتقال مال غیر

سلام. امروز در خصوص انتقال مال غیر خودرو رای صادر شد. که در آن تایید نمود انتقال مال غیر ولی نه مجازات برای او تعیین نمود و نه رد مال. فقط به برگ معامله رای داده و مبلغ روز خودرو.
خودرو را برای برادرم خریدم و او پنج عدد سکه بهار آزادی فروخت. حال پول روز خودرو یک سکه میشد. بعد از ده سال که خودرو در پارکینگ بوده و مالک نیامد آزاد کند و مدل خودرو که 81 است و از خودروهای از رده خارج شده می باشد. چگونه خساراتم را به روز بگیرم؟ تشکر.

پاسخ ها :

مريم  پارسايي

مريم پارسايي :

درود باستناد رای کیفری،درخواست مطالبه ی ضرر وزیان ناشی از جرم به دادگاه حقوقی ارایه کنید اگه در شکایت درخواست ضرر وزیان کرده بودین باید محکوم میشد به پرداخت واگه درخواست داشتین ولی اظهار نظر نشده اعتراض بذارید، اما با توجه به پیچیدگی موضوع حضورا با وکیل مشورت کنید