مشاوره حقوقی رایگان - انتقال مال غیر

سلام. بنده سال 94 یک ماشین خریدم و سند آن را به نام دخترم زدم. یک سال بعد ماشی دست دوستم امانت بود و فروخته بود. بعد ز چند ماه ماشین را من از خریدار پس گرفتم و الان هم دست خودم هست. دو سال بعد اون خریدار از من خیانت در امانت شکایت کرد و با شاهد بنده محکوم به 8 ماه حبس شدم و رفتم تحمل حبس کردم و رفتند حقوقی شکایت کردند و چون از بنده مدرکی نداشتند و نتونستند مالکیت ثابت کنن دادگاه قرار عدم استماع صادر کرد. الان دوباره رفتن انتقال مال غیر شکایت کردند و فقط شخصی که ماشین من دست او امانت بود و فروخته بود با ارائه چند شاهد ادعای مالکیت دارد. آیا میتواند بنده را محکوم کند و با توجه به تاریخ قولنامه ایادی که تاریخ 95 می باشد و سند بنده تاریخ 94 می باشد، شامل مرور زمان میباشد یا نه؟

پاسخ ها :

شامراد مرادی دهداری

جناب آقای شامراد مرادی دهداری :

خیرچون موضوع خیانت در امانت منجر به صدورحکم مجازات گردیده است
شکایت فروش مال غیر بامنع تعقیب روبرومی شود