مشاوره حقوقی رایگان - تصادف

با سلام و خسته نباشید. بنده با موتور در جاده اصلی اطراف شهر ( غیر مسکونی ) جاده دو طرفه با خط ممتد در حال حرکت بودم که یک خودرو پژو جلوی من در حال حرکت بود اما ناگهان پژو پارس به دلیل ترمز سریع پراید برای گردش ترمز کرد ( نزدیک تقاطع ) و من برای این که به پشت پژو برخورد نکنم به سمت چپ و در لاین مخالف رفتم که پراید وسط قسمتی که خط چین داشت متوقف بود در حال گردش بود و از روبرو هم یک خودرو به سمت من در حال حرکت بود. بنده با ترمز گرفتن زمین خوردم و خودروی پراید گردش خود را انجام داد و بنده که به زمین افتاده بودم چون بیهوش بودم به گفته شاهدین زیر خودرو چندین متر تا داخل کوچه فرعی، من و موتور زیر ماشین کشیده شده بودیم. با توجه به گفته های یک طرفه راننده پراید، بنده مقصر شناخته شده ام. کارشناس سه نفره هم من را مقصر شناختن و دلیلش رو سبقت غیر مجاز اعلام کردن. چون مدرکی برای اثبات توقف سریع وسط جاده برای گردش پراید ندارم. بنده اگر فیلم دوربین مدار بسته از محل حادثه ارائه کنم، آیا راه حلی برای این حادثه هست؟ بنده چون کلی خسارت جانی و مالی دیدم. ممنونم از شما

پاسخ ها :

هادی امانپور قرایی

جناب آقای هادی امانپور قرایی :

هر گونه دلیل جدید مبنی براینکه از تقصیر شما کاسته شود به مرجع قضایی ارائه نمایید تا مورد توجه قرارگیردومسلما در روند پرونده موثر خواهد بود

محمد مهدی  زارعی

جناب آقای محمد مهدی زارعی :

با سلام
بله. در صورتی که فیلم حادثه، ادعای شما را ثابت کند.