مشاوره حقوقی رایگان - مستمری پدر به دختر مطلقه

سلام. بنده زن مطلقه ای هستم و پدرم و مادرم بازنشسته نیروهای مسلح بودن و فوت شدن. خواستم بدونم من میتونم حقوق پدرم رو بگیرم و باید چند وقت از طلاق گذشته باشد؟ بنده هیچ مدارکی در دست ندارم چطور باید اقدام کنم؟

پاسخ ها :

دریافت مستمری پدر توسط دختر مطلقه شرایط دریافت مستمری پدر توسط دختر مطلقه دریافت حقوق مستمری پدر مستمری پدر به دختر قوانین مستمری مستمری بازماندگان مستمری