مشاوره حقوقی رایگان - هک صفحه اینستاگرام حساب شخص ثالث

سلام. صفحه اینستاگرام فروشگاه من هک شده و ادرس و تلفن های فروشگاه من از صفحه حذف شده. ظاهرا هکر با فالوور های صفحه من تماس گرفته و اگهی فروش جنس داده و شماره کارت بانکی شخصی دیگر را داده و خواسته وجه بیعانه را به حساب ان شخص بریزند ، تا او جنس را به این خریداران بفرستد (یک نفر ظاهرا پولی به ان حساب واریز کرده است ) . من موضوع را پس از اطلاع از طریق دادسرا به پلیس فتا اطلاع داده و پرونده تشکیل دادم و اعلام هک صفحه اینستاگرام خودم را کردم. با توجه به اینکه که وجهی به حساب من واریز نشده، و حساب من هک شده است و فردی که به حساب او پول ریختند شخص دیگری است (و احتمالا هکر از این فرد صاحب حساب جنس خریده)، ایا این مساله برای من نیز در عمل با شکایت واریز کننده وجه می تواند مشکل ساز باشد؟ متشکرم

پاسخ ها :

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

با سلام خیر با شروع تحقیقات ازجانب پلیس فتا همین مورد که حساب شما هک شده و عدم اطلاع شما ثابت بشه مشکلی برای شما پیش نمیاد.موفق باشید