مشاوره حقوقی رایگان - قانون حق برداشت از حساب سپرده

از حساب سپرده اینجانب که مربوط به ثبت نام حج بصورت گروهی بوده ، توسط شخص باز کننده حساب گروهی حج و همکاری کارمند بانک برداشت شده و حساب حج بسته شده است و من شکایت کردم قاضی رای صادر کرده است که باز کننده حساب برداشت کرده و من باید اثبات کنم که پول واریز به حساب رو پرداخت کردم و به اینکه حساب به نام من بوده و دسترسی به حساب من غیر قانونی بوده توجهی نکرده ، من قانون مرتبط با برداشت از حساب شخصی بدون اذن صاحب حساب رو می خوام

پاسخ ها :

فاطمه  بيگي

فاطمه بيگي :

استان :

سلام درمورداینکه فرموده بودیدحساب گروهی بوده یه مقدارتوضیح بیشتری بدید

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

واریز کننده پول به حساب مهم نیست افتتاح کننده و صاحبان حساب مهم هستند