مشاوره حقوقی رایگان - توقیف زمین اوقافی بابت مهریه

با سلام و تشکر خدمت وکلای گرامی
من زنم دو ساله بابت مهریه زمین اوقافی من ( با کاربری کشاورزی ) از طریق اداره ثبت توقیف کرده با چند تا وکیل صحبت کردم خیلی ها میگن معمولا اداره ثبت نباید زمین اوقافی رو توقیف کنه به هر حال آیا تبصره ماده قانونی هست که از طریق اون اقدام برای رفع توقیف کنم یا نه ؟
با تشکر فراوان

پاسخ ها :

پرویز  بهادری

پرویز بهادری:

سلام
كليه أموالي كه ماليات داشته باشند قابليت توقيف را دارا بوده
در خصوص توقيف مال اوقافي بايد إذعان نمود طلبكار پس از توقيف جهت فروش يا انتقال به نام خود ، نياز به رضايت و همكاري لازم اداره اوقاف مي باشد لذا بعضا اين رضايت به دليل عدم همكاري اداره اوقاف حاصل نميشود
باتشكر

حمید بارانی

حمید بارانی:

سلام مي تواند عوايد حاصل از زمين اوقافي را پس از تقسيم توسط متولي يا اوقاف توقيف نمايند و قطعا توقيف مزبور توقيف عوايد حاصله از زمين نسبت به سهم شما مي باشد