مشاوره حقوقی رایگان - بخشودگی جرایم لیزینگ

سلام. خودرو سنگین در سال 85 از لیزینگ خریداری کردم. حدود 70 میلیون قسط داشت که حدودا 50 تومن از اصل قسط مانده و تا دو سه سال پیش اصل و دیرکرد اقساط حدود 120 میلیون شده بود و لیزینگ میگفت اول اصل قسط رو بریزید بعد بیاید دیرکرد رو براتون اقساط کنیم.
ماشین شکایت لیزینگ داره و حدودا 6 الی 7 سال هست حکم توقیف داره ولی دست خودم هست و در پارکینگ نیست‌.
در حال حاضر قصد پرداخت اقساط و رفع توقیف دارم.
با توجه به این که ماشین توقیف بوده و نمیتونستم باهاش کار کنم و اقساط رو بدم و این که یک بار هم قبل از حکم توقیفی ماشین رو فروختم و بعد از دو سال به دلیل این که طرف اقساط رو نداده دوباره ازش توافقی خریدم. حالا برای بخشودگی جرایم دیرکرد که بیشتر هم شده میتونم کاری بکنم؟ شکایت به دادگاه؟ وکیل بگیرم؟
اگر امکانش هست راهنمایی کنید بنده رو ممنون میشم

پاسخ ها :

راضیه مصطفوی

سرکار خانم راضیه مصطفوی :

سلام مبلغ دقیق اصل و خسارت تاخیر تادیه را مشخص کنید و دادخواست اعسار مطرح نمایید