مشاوره حقوقی رایگان - خودرو لیزینگی

سلام من یه خودرو از شرکت ... موتور اقساطی خریداری نمودم و قسط اول را پرداخت کردم و الباقی اقساط را نتوانستم پرداخت کنم و همه چکها را یکجا بعد از 18 ماه پرداخت نمودم و چکهای من را بخاطر دیرکرد ندادند بعد از چند ماه گفتند 36 میلیون باید پرداخت کنم بابت جریمه دیر کرد چک ها. الان کلا 3 میلیون تخفیف میدن میخوام ببینم راه قانونی داره بخشودگی جریمه .... باتشکر

پاسخ ها :

بخشودگی جرایم لیزینگ جریمه دیرکرد اقساط خودرو خودرو لیزینگی خودرو