مشاوره حقوقی رایگان - خسارت صافکار و نقاشی و لوازم و افت ماشین

سلام خسته نباشید
بنده 28/9/99 تصادف کردم که راننده مقابل مقصر بود بیمه شخص ثالث ایشون سقف 11 میلیون تومان بوده که سقف کامل بیمه زده ولی هزینه صافکار و لوازم ماشین بنده 40 میلیون تومان شده من چجوری باید اقدام کنم تا هزینه بگیرم ؟ افت ماشین چجوری باید بگیرم ؟

پاسخ ها :

علی غزاله

جناب آقای علی غزاله :

دادخواست مطالبه خسارت دفتر خدمات قضایی