مشاوره حقوقی رایگان - عدم انجام تعهدات قراردادی

با سلام. شرکتی دانش بنیان هستیم که فرمولی را به شخصی فروختیم و وی قرار بود ماهیانه مبلغی را واریز کند و چکی هم بابت ضمانت داد ولی بعد از گذشت یک سال که وی از این فرمول استفاده کرده و محصولات را فروخته، مبلغی پرداخت نکرده است. اظهارنامه هم فرستادیم نمیخواد پول را پرداخت کند. بهتر است قرارداد را ببریم دادگاه یا منتظر باشیم تا سال آینده چک را فرم بزنیم؟ شایان ذکر است ما به تعهدات خود در قرارداد عمل کردیم و داشته چندین سال درس خواندن و مطالعه و کار در آزمایشگاه که فرمول بوده است را به وی داده ایم.

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام لطفا عکس قرارداد را برای من ارسال کنید و تماس بگیرید

زهرا  سلطاني

سرکار خانم زهرا سلطاني :

سلام صبر نکنید چک رو برگشت بزنید و دادخواست مطالبه طلب رو تقدیم دادگاه کنید