مشاوره حقوقی رایگان - خیانت در امانت

سلام...حدود 6 ماه با خانمی عقد موقت بودم و در این مدت بدلیل مشکلات مالی که در ارتباط با شغلشون داشتن مبالغی(حدود 70 میلیون تومان) رو تحت عنوان قرض از بنده دریافت نمودند(اسناد واریزی موجوده) و تو این مدت بارها کارت بانکی هردومون با رمز دست هم بوده و استفاده کردیم. چند روز پیش که میدونستم پول تو حسابشون هست و خودم چک داشتم مبلغ 40 میلیون تومان ازشون مطالبه کردم و متاسفانه جواب رد دادن. از قضا همون روز برای پرداخت عوارض شهرداری محل کارشون(سالن ارایش) کارتشون رو بهم دادن و کارت پیش من موند و زمانی که وقیحانه جواب رد دادن من از کارتشون 40 میلیون به حسابم انتقال دادم و ظرف دو ساعت ایشون تحت عنوان خیانت در امانت از من شکایت کرده و با دستور قضایی تا تعیین تکلیف حساب بنده رو بلوکه کردن..حال سئوال بنده اینه با توجه به اینکه شخص خودشون کارت و رمز رو در اختیارم گذاشته ایا این مصداق خیانت در امانت هست یا خیر؟ و اینکه اگر مدارک و فیشهای واریزی به حسابشون رو به دادیار ارائه کنم ایا از اتهام خیانت در امانت تبرئه خواهم شد یا خیر؟؟ فقط این موضوع که اگر قصد خیانت داشتم به راحتی همه حساب رو خالی میکردم.. در ضمن این اتفاق در شهر تبریز افتاده و در سند عقد هیچ اشاره ای به نفقه نشده در حالی که مبلغ 70 میلیون فقط طبق اسناد واریزی بوده و در اصل مبلغ بیشتر از این رقم بوده...ممنون میشم از راهنماییتون.

پاسخ ها :

یک وکیل

با سلام، در جرم خیانت در امانت شاکی با رضایت خاطر مال خود را به دیگری به عنوان امانت می سپرد پس این مورد کاملا اتفاق افتاده اما اینکه کارت از شما مطالبه شده و شما آن را مسترد نکرده اید جای دفاع دارد. مبالغی که به ایشان پرداخت کرده اید را می توانید تحت عنوان دادخواست مطالبه وجه از ایشان مطالبه نمایید و نه اینکه بدون رضایت ایشان از کارت ایشان برداشت کنید.

محمد خادمي حمید

جناب آقای محمد خادمي حمید:

سلام این روز ها موارد مشابه به وفور به چشم می خورد ولی در فرض سوال عنوان خیانت در امانت در صورت دخالت وکیل مجرب منتفی خواهد بود حتما از وجود وکیل در دفاع استفاده کنید