مشاوره حقوقی رایگان - وجه الکفاله

سلام
بنده کارمند هستم و مدتی پیش یکی از همکاران که به جهت عدم حضور در محل کار از وی شکایت و به دادگاه احضار شده بود ، از بنده خواست که برای اینکه بازداشت نشود من کفیل او بشوم و بنده این کار را کردم.
حال با گذشت زمان و چند مرتبه احضار وی به دادسرا ، وی در دادسرا حاضر نشده و ابلاغیه ای برای من ارسال شده.
در زمانی که در ابتدا با ایشان به دادسرا مراجعت کرده بودیم، قاضی برای وی مبلغ 1/000/000 میلیون تومان جریمه در نظر گرفته بود.
الان سوال بنده این است که اگر ایشان در دادسرا حاضر نشود، از بنده همان مبلغ یک میلیون تومان گرفته میشود یا اینکه مبلغ بیشتری اخذ میشود؟
چون شنیده بودم مبلغ بابت کفیل شدن برای یک نفر 10 میلیون یا 20 میلیون تومان است.

پاسخ ها :

علی خانی پور

علی خانی پور :

استان :

همان میزان که کفیل شده اید