مشاوره حقوقی رایگان - گرو سند و رفع اثر وجه الکفاله

سلام
بنده سند خانه ام را برای قرار وثیقه 100 میلیون تومان گرو گذاشتم و در آخرین مهلت اجرای حکم که 30 روز بود متشاکی را که به دوسال حبس تعزیری و رد مال شاکی به مبلغ بیست میلیون تومان محکوم شد قبل از پایان مهلت تحویل دادم اما الان یک ابلاغ اخطاریه/احضاریه تعیین مهلت جهت انجام کاری برای شخص ذی سمت و مرتبط برای بنده از طریق سامانه ثنا آمده جهت ادای توضیحات و با متن ابلاغیه
متن ابلاغیه: مهلت حضور: 10روز نوع علت حضور پرداخت 250 میلیون ریال جهت رفع اثر از وجه الکفاله دعوی به طرفیت
باتوجه به علت حضور مندرج در این ابلاغیه به شما ابلاغ می‌گردد ظرف مدت مقرر اقدام ، در غیر این صورت مطابق مقررات اتخاذ تصمیم خواهد شد
خواهشمند است باتوجه به مطالب بالا و با توجه به اینکه من ساکن اهوازم و پرونده مذکور در اصفهان است به سوالات بنده پاسخ بفرمایید
1- آیا بنده میتوانم از طریق یکی از دفاتر خدمات قضایی اعتراض کنم مبنی بر اینکه به چه دلیلی من باید 25میلیون تومان پرداخت نمایم یا باید به دادگاه اصفهان مراجعه نمایم
2_ چرا حکم پرداخت وجه الکفاله برای بنده صادر کرده اند در صورتی که شخص محکوم شده را قبل از پایان آخرین مهلت تحویل داده ام
3_ در پاسخ این ابلاغ بنده چکار باید بکنم
4_ چنانچه شخص محکوم شده نتواند یک جا بدهی خود را پرداخت نماید می‌تواند درخواست پرداخت بصورت قسطی نماید
خدا خیرتون بده و سپاس فراوان از لطف و مرحمتتان

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر باید حضورا به شعبه اجرا احکام مراجعه نمایید و دلائل و مستندات
خود را بیان نمایید
اگر محکوم علیه را قبل از اتمام مهلت 30 روزه ،
به زندان تحویل داده باشید میتوانید حضوری به شعبه مراجعه و پیگیری نمایید
حتما حضوری به شعبه اجرا احکام مراجعه نمایید
محکوم علیه میتواند دادخواست اعسار بدهد و

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود.
حضوری پیگیری نمایید
اگر نتواند به یکباره پرداخت نماید اعسار مطرح می نماید