مشاوره حقوقی رایگان - تعدیل مهریه از طرف زوجه

با سلام. برای اثبات تمکن مالی همسرم، در جهت افزایش مبلغ مهریه،،، چگونه استعلام فیش حقوقی و حساب بانکی او را بگیرم؟؟ او در شرکت نفت و به صورت پیمانکاری سرکار است و رسمی نیست. قبلا خودش فیش حقوقی صوری و مبلغ بسیار کم آورده بود. 2.5 سال است ک ماهی 500 تومن بابت مهریه میپردازد. با اینکه الان حقوقی معادل 9 تومن میگیرد و همسر و فرزندی هم ندارد. طلاق نگرفته ایم

پاسخ ها :

تعدیل مهریه از طرف زوجه تعدیل مهریه اثبات توانایی مالی زوج در تعدیل مهریه افزایش مهریه مهریه