مشاوره حقوقی رایگان - تعدیل مهریه از طرف زوجه

سلام
من در سال 96 مهریه را به اجرا گذاشتم 50عدد سکه بهار آزادی بوده
زوج تقاضای اعصار دادن و دادگاه مهریه را قسط بندی کردن یعنی یک چهارم حقوق
در حال حاضر ماهیانه دریافت میکنم و تا چند آینده اون مبلغی که مشخص شده بود به اتمام میرسد
خواستم ببینم سال 96 سکه یک میلیون و دویست هزار تومان بود و الان با نرخ تورم سالانه نرخ سکه بالای 10‌میلیون میباشد
من میتوانم تعدیل در افزایش مهریه بدهم چه مراحل و چه مدارکی باید به دادگاه ارایه بدهم
یا ادامه همان پرونده فقط درخواست تعدیل بدهم کافیست
با سپاس فراوان

پاسخ ها :

محمدهادی پورسینا

جناب آقای محمدهادی پورسینا :

با سلام با توجه به شرایط اقتصادی کشور و توقیف یک چهارم از حقوق زوج به نظر نمی رسد دادگاه با درخواست شما موافقت کند.