مشاوره حقوقی رایگان - تکلیف ضامن در صورت حاضر نشدن زندانی

سلام. من و مادرم برای یک نفر که به جرم مواد مخدر 3 سال حکم تعزیری داره فیش حقوقی گذاشتیم و یک نفر هم 100 میلیون وثیقه گذاشته. آیا اگر مجرم خودش را معرفی نکند تمام حساب های ما مصادره میشوند؟ حتی کسی که 100 میلیون وثیقه گذاشته حساب‌هایش مسدود می‌شود؟ برای سایر اموال این افراد هم ممکن است مشکلی ایجاد شود؟ سپاس از پاسخ

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

سلام خیر حسابی که حقوق به آن واریز میشود صرفا طبق دستور قضایی برداشت از حقوق خواهد شو.شخصی که وثیقه گذاشته وثیقه اش برداشت میشود.سایر اموال خیر