مشاوره حقوقی رایگان - فرار زندانی در مرخصی

سلام خسته نباشید.
ما یک زندانی داشتیم که هم به جرم سرقت و هم حمل مواد مخدر در زندان بود و برای مرخصی براش وثیقه ای 500 میلیونی گذاشتیم و در دوران مرخصی از خانه رفته و بعد از اتمام مدت مرخصی هم به زندان برنگشته و الان در حال غیبت هست و فقط یک موبایل داره که جوابگوی ما نیست. از سمت زندان هم گفتن که بعد از دو هفته برای ضبط اموال میان خونه، میخواستم بپرسم الان برای اینکه اموال ضبط و مصادره نشن روشی هست یا خیر؟ میتونیم شکایت کنیم ازش؟ یا با گوشی ای که همراهشه ردیابی کنیم و حکم جلبشو بگیریم؟
خیلی ممنون

پاسخ ها :

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

با سلام حکم جلب از قاضی اجرا احکام بگیرید و برای دستگیری اش همکاری کنید تنها راه نجات وثیقه تان معرفی زندانی میباشد

سيد هادي  وزيري

سيد هادي وزيري :

سلام بایدبه اجرای احکام مراجعه وتقاضای جلب سیاربدین ومیتونین درخواست کنین ردیابی کنن