مشاوره حقوقی رایگان - شارژ واحد تجاری در مجتمع مسکونی

سلام. در طبقه همکف مجتمعی مسکونی تعدادی واحد تجاری با آب برق و گاز مجزا وجود دارد. برخی از آنان دارای پارکینگ در داخل مجتمع و برخی نیز پارکینگ ندارند. همچنین ورود به مغازه ها از داخل مجتمع صورت نگرفته و در بر خیابان و کوچه می باشند ولی تمامی کنتور گاز و برق آنان داخل مجتمع می باشد و سیستم آتش نشانی آنان نیز به سیستم آتش نشانی مجتمع متصل می باشد. صاحبان واحد های تجاری عنوان داشته اند به دلیل عدم ارائه خدمات مجتمع به واحدهای تجاری و عدم رفت و آمد از داخل مجتمع شارژ ساختمان و هزینه های تعمییرات آسانسور به آنان تعلق نمیگیرد. لطفا راهنمایی بفرمایید.

پاسخ ها :

زهرا خزائی

سرکار خانم زهرا خزائی :

در صورتی که موارد اعلامی جز مشاعات واحد هاس تجاری نیز باشند مشارالیهما مکلف به
پرداخت شارژ می باشند