مشاوره حقوقی رایگان - شارژ واحدهای تجاری مجتمع تجاری

باسلام:
من رئیس هیئت مدیره یک مجتمع تجاری با 33 واحد تجاری در یک طبقه همکف هستم که دارای یک صورتجلسه تفکیکی یک پارچه و تاسیسات برودتی و حرارتی یک پارچه و یک برق سه فاز مشاع است. اما تعداد هشت مغازه از طرفی بر خیابان و داخل پاساژ مشترکا راه دارند و متاسفانه ( احتمالا غیرقانونی ) از خیابان درب و پله و از داخل پاساژ نیز راه دارند. با توجه به خلاصه وضعیت سه سوال مطرح است تا با توجه به جواب آنها اخطار لازم به کسبه خاطی اعلام و در صورت عدم تمکین تقاضای وکیل و طرح دعوی گردد ( این مجتمع پنج عضو هیئت مدیره با انتخاب اکثریت دارد که بنده یک عضو از همین پنج نفر هستم )
س1 - دو واحد تجاری عامدا از پرداخت شارژ ماهانه خودداری میکنند .
س2 - سه واحد اجناس خود را در مشاعات قرار داده و در فضای مشاع نیز کولر آبی نصب کرده و با وجود تذکرات مکرر تمکین نمیکنند .
س3 - چگونه میشود قوانین در بهای متعدد مغازه هایی که به خیابان راه دارند ساماندهی و تنها دربهای اصلی پاساژ برای رفت و آمد مورد استفاده قرار گیرد. باتشکر از صرف وقت مقام پاسخگو .

پاسخ ها :

حسام حسامی

حسام حسامی :

استان :

سلام
جواب سوالات:1-اظهارنامه عدم پرداخت شارژبها با صورت ریز بدهی برای ایشان ارسال و پس از پایان مهلت اعطایی نسبت به قطع انشعابات مشترک اقدام نمایید.
2-می بایست دادخواست رفع مزاحمت نسبت به برچیدن اموال و اجناس شخصی در قسمت مشاعات ساختمان مطرح کنید.
3-با تشکیل مجمع عمومی فوق الااده و اخذ مصوبه از مالکان