مشاوره حقوقی رایگان - شرکت در منازعه

سلام
چنانچه کسانی که به طور اتفاقی وارد یک منازعه شوند و منازعه منجر به قتل چند نفر بشه و اسم اون افراد (که بطور اتفاقی وارد شدن) هم برده بشه چطوری میتونن خودشون تبرئه کنن؟

پاسخ ها :

بهشاد  بهپوری

جناب آقای بهشاد بهپوری:

سلام
شركت در منازعه منجر به قتل به خودي خود دليلي بر وقوع بزه قتل نيست بلكه فعل مادي كه منجر به قتل شده بايد بررسي و عامل ان شناخته شود . لذا دادگاه با بررسي نظريه پزشكي قانوني و تحقيقات از شهود و مطلعين علت تامه قتل و عامل ان رو شناسايي كرده و حكم صادر مي نمايد و بقيه افراد شركت كننده هم به عنوان معاونت در قتل و يا مشاركت در ضرب و جرح عمدي اشخاصي غير از مقتول قابل تعقيب هستن

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.فقط کافی است که ثابت کنند در قتل مشارکتی نداشته اند.یاالله

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.کافی است که ثابت شود در قتل مشارکت نداشته اند.یاالله