مشاوره حقوقی رایگان - شهادت دروغین

بنده یه شکایت حقوقی از شخصی کردم ایشون حدود 2سال به عنوان خیانت در امانت شکایت کیفری کرده بود که نتونست ثابت کنه و رای قطعی به نفع خودم شد حال دوباره تو حقوقی ادعای خیانت در امانت کرده و با 3شاهد دروغین میخواد به نفع خود کند. شاهد اولی داماد خودش هس شاهد دوم از خود طرف شکایت حقوقی کرده بوده که پولش و گرفته و سازش کرده شاهد سوم هم اصلا نمیشناسم.آیا شاهد ها در روند دادگاه تاثیر دارد من میتوانم شاهدهایش را رد کنم طبق قانون.با تشکر از شما

پاسخ ها :

عبدالعلی رضایی

عبدالعلی رضایی:

با سلام شما می توانید با اطلاعات دقیق پرونده طی لایحه شهود را جرح و نیز مفاد شهادت آنها از حیث تعارض و تناقضات و اوضاع و احوال و قرائن رد کنید