مشاوره حقوقی رایگان - اعسار دروغین

سلام. شخصی در خصوص اعسار از هزینه دادرسی درخواست دروغ داده است و پس از تعیین شعبه دادگاه درخواست خود را پس گرفته است.
آیا شاهدان این اعسار با ارائه مدرک در خصوص شهادت کذب علی رغم مطلع بودن از دارا بودن فرد، قابل تعقیب هستند؟
آیا استرداد درخواست اعسار توسط شخص درخواست دهنده در جلوگیری از مجازات شاهدان دروغین اثر دارد؟

پاسخ ها :

مرضیه هاشمی

سرکار خانم مرضیه هاشمی :

در صورتی که منجر به شهادت دروغ شهود و استماع آن توسط دادگاه نشده باشد خیر