مشاوره حقوقی رایگان - اثبات شهادت دروغین

سلام
خانم بنده پس از گذشت چند ماه از عقد ( در شرایطی که هنوز زیر سقف نرفتیم) به دلیل نا معلوم از من درخواست مهریه و سپس طلاق کرده است. مهریه اقساطی شده و در حال پرداخت است. حال با تکیه بر ماده 1130 قانون مدنی سعی در نشان دادن عسر و حرج خویش دارد. به این صورت که با اوردن دو نفر شاهد دروغین، شهادت به خوردن مشروبات توسط من در میهمانی ها و مجالس داده است.
با در نظر قرار دادن این نکات:
1- در ماده 1130 ذکر شده است 6 ماه پس از زندگی مشترک حال ان که ما زیر یک سقف نرفتیم.
2- در بند دوم این ماده اورده شده است: (( اعتیاد زوج به یکی از انواع مواد مخدر و یا ابتلا وی به مشروبات الکلی که به اساس زندگی خانوادگی خلل وارد آورد و امتناع یا عدم امکان الزام وی به ترک آن در مدتی که به تشخیص پزشک برای ترک اعتیاد لازم بوده است)) حال ان که من فقط در مجالس مشروب خوری حاضر بودم و استفاده کننده نبودم. و ادعای من طی استشهادیه محلی از کسبه و همسایگان و فامیل قابل اثبات است.
3- حتی در صورت قبول شهادت این دو نفر و دیده شدن من در تعدادی مهمانی محدود دلیل به اعتیاد من به مشروبات الکلی نمیباشد.
3- در صورت قبول استشهاد شاهدین دروغین توسط دادگاه، این روش خود بابی خواهد بود برای اخذ مهریه مادام العمر توسط زوجه و گرفتن طلاغ غیابی

سوال اینجاست چگونه میتوانم از خود دفاع به عمل بیاورم؟ آیا از شاهدین درخواست اعاده حیثیت میتوان کرد؟

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

اگر شهادت دروغ داده باشند می‌توانید با اثبات موضوع شکایت کنید.

افشین ملازادگان

جناب آقای افشین ملازادگان :

درخواست مهریه دلیل نعلوم و نانعلوم نیاز ندارد
احراز عسر و حرج با دادگاه است