مشاوره حقوقی رایگان - مزایده

با سلام
بنده یک واحد اپارتمان در سال 97 از یک شخص خریداری نموده ام و سند تک برگ ششدانگ نیز صادر شده است ایشان نیز این اپارتمان را از مزایده اجرای ثبت خریداری نموده بودند الان بعد از دو سال بعد از چندین مرحله شکایت جهت تحویل و تجدید نظر خواهی های متوالی در نهایت اجراییه تخلیه صادر شده و در این حین مالک قبلی اپارتمان که واحدشان به علت عدم پرداخت اقساط وام بانکی به مزایده رفته بود اقدام به دادخواست بر علیه بانک و برنده مزایده و بنده نموده و ابطال مزایده را خواسته و قراردادهای بانکی را مد نظر قرار داده و بعد از دادگاه نخستین قاضی پرونده را به کارشناسی داده جهت قراردادهای بانکی و بعد از 3 ماه اکنون نظریه کارشناس مبنی بر اضافه دریافتی بانک عامل بوده و اعلام نموده با توجه به اینکه محاسبات سود و جرایم دیرکرد زیاد بوده لذا طرف بدهی نداشته است و این نظریه که بیش از 150 صفحه است به بنده ابلاغ شده و درخواست نفی و یا اثبات شده و لطفا راهنمایی بفرمایید اکنون رای قاضی در این مورد چی میتواند باشد و اینکه تخلفات بانک به من و یا برنده مزایده چه ربطی دارد و چگونه میتوانم با توجه به ابر تورم موجود و اینکه واحد بنده بعد از دو سال بیش از ده برابر گرانتر شده از حقوق خود دفاع کنم

پاسخ ها :

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

از شعبه بپرسيد و درصورت نياز از قسم مربوط در سايت وكيل بگيرييد