مشاوره حقوقی رایگان - ضمانت اجرایی سازش

با عرض سلام. ببخشید میخواستم بدونم توافق و یا سازشی که کتبا در اجرای احکام حقوقی صورت میگیرد و به امضای قاضی نیز میرسد، تا چه اندازه ضمانت اجرایی دارد؟ آیا محکوم علیه می تواند بعد از گذشت مدتی اعتراض نماید به توافق صورت گرفته؟

پاسخ ها :

ضمانت اجرایی سازش سازش در اجرای احکام اعتراض به توافق اجرای احکام ضمانت اجرا