مشاوره حقوقی رایگان - سابقه جبهه داوطلبانه

با سلام. نیروی ارتش توپخانه اصفهان در سال 1359 در زمان آغاز جنگ تحمیلی در کوه های الله اکبر واقع در استان خوزستان در شهرستان حمیدیه در پشت روستایمون استقرار داشتند و یک نفر از اهالی روستا را به عنوان داوطلب که با آن منطقه اشنایی دارد را خواستند. پدرم به عنوان داوطلب خود را معرفی کرد. به مدت شش ماه با آن ها همکاری رفت و آمد در منطقه عملیاتی داشت ولی متاسفانه هیچ گونه اسمی یا مدرکی به عنوان داوطلب یا به آن ها نداد ولی فقط اسم فرمانده عملیات را می شناسد. راه حل مناسب برای عضویت داوطلبی را خواستارم؟ با تشکر.

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

خانواده های شهدا، اعم از فرزند، همسر، خواهر و برادر شهید، جانبازان و فرزندان آنها، با هر درصدی که جانبازی به آنها تعلق گرفته است، هم مشمول این قانون می شوند لازم به ذکر است آن دسته از ایثارگران که در حال حاضر بصورت شرکتی، قرارداد کار معین و  پیمانی در دستگاههای دولتی اشتغال دارند، مشمول قانون استخدام ایثارگران هستند. هم چنین رزمندگان وفرزندان رزمندگانی که حداقل شش ماه سابقه حضور در میدانهای دفاع مقدس را دارند،آزادگان و فرزندان آزادگانی که بیش از یک سال سابقه اسارت دارند، نیز در این قانون جای دارند.