مشاوره حقوقی رایگان - استرداد اموال منقول بعد از عقد

با سلام. من در خرداد ماه سال 96 عقد کردم و پس از مدت کوتاهی به دلیل انتظارات مالی که همسرم و خانواده او‌ از من و پدرم داشتند به مشکل برخوردیم.
در دوران عقد بودیم و برای من منزل نگرفته بود اما دوشیزه نمی باشم.
من را مورد ضرب و جرح قرار دادند و بعد از من به عنوان فریب در ازدواج شکایت کردند تا ازدواج را فسخ و مهریه من را از بین ببرند اما حکم برائت صادر شد.
من نیز مهریه و نفقه خود را به اجرا گذاشتم. حکم نفقه من از ابتدای عقد تاکنون صادر شد و به عنوان ترک انفاق نیز به دلیل سه سال ترک زندگی به اعتراف خودش مدت 6 ماه زندان تعلیقی محکوم شد. حکم طلاق نیز در دیوان عالی کشور به دلیل عسر و حرج شدید صادر شد و یک ماه پیش طلاق گرفتم.
ایشان از من شکایت جدیدی کرده با عنوان استرداد اموال منقول؟
ایشان سر عقد دو عدد النگوی طلا به من هدیه دادند که من برای دفاع از خود برای شکایت فریب در ازدواج و گرفتن وکیل آن را فروخته بودم.
و مدت دو سال از آن میگذرد البته در شرایط عسر و حرج و مالی شدیدی نیز بودم و اگر طلای دیگری هم بود مجبور بودم بفروشم.
آیا با این شرایط دادگاه من را مجبور به پس دادن آن میکند؟

پاسخ ها :

استرداد اموال منقول از همسر استرداد طلا بعد از طلاق استرداد طلا از زوجه