مشاوره حقوقی رایگان - توقیف خودرو

با درود.
بنده دو سال پیش خودرویی را از یکی از اقوام خریدم که ایشان نیز از شخص دیگری خریده بودند. به دلیل پایان مدت وکالت ایشان خودرو را به نام خود نزده بودند و بنده نیز از فامیل خودم خریدم و مقرر شد ایشان وکالتی دوباره از مالک قبلی بگیرند و به بنده بدهند. حالا مشخص شده مالک قبلی طی شکایتی اموالش توقیف شده است و خودرو من نیز چون هنوز به نام ایشان است توقیف می شود. خواهشمند است راهنمایی بفرمایید چگونه ثابت کنم خودرو را قبلا خریده ام و چگونه سند بزنم به نام خودم؟
با سپاس

پاسخ ها :

فریبا زینائی

سرکار خانم فریبا زینائی :

اگر کاغذ خرید دارید مشکلی نیست اکر هم ندارید دو شاهد کفایت میکند