مشاوره حقوقی رایگان - تعلق نگرفتن فوق العاده تنزل پست

باسلام و عرض ادب
بنده طی سال‌های 90 تا 94 معاون مدیر کل بوده ام پس از آن بدون هیچ دلیلی و نداشتن تخلف اداری و صرفا با تغییر مدیرکل تنزل پست پیدا کردم ولیکن محل جغرافیایی خدمت و طبقه و رتبه حکم کارگزینی تغییری پیدا نکرد تا اینجای قضیه بحثی نیست سوال من اینست که در حکم کارگزینی جدید بایستی فوق العاده تنزل پست به اینجانب تعلق میگرفت که اینکار صورت نگرفت
به دیوان عدالت اداری شکایت کردم در رای صادره شکایتم رد شده و اعلام کردند فوق العاده تنزل پست بر اساس آرای 422 تا 427 هیات عمومی دیوان مورخ 92/10/25 تعلق نمیگیرد
البته قصد دارم در مهلت 20 روزه تجدیدنظر خواهی مجددا شکایت نمایم
لطفا راهنمایی بفرمایید برای رسیدن به حقم و اعمال فوق العاده مذکور در حکم کارگزینی بایستی به چه مستندات قانونی در دادخواستم اشاره بکنم
سپاس از راهنمایی ارزنده تان

پاسخ ها :

محمدرضا  جهاني جوانمردي

جناب آقای محمدرضا جهاني جوانمردي :

به کارگزینی اداره مراجعه کن