مشاوره حقوقی رایگان - شرایط استفاده از خیار غبن

با سلام من یک قرارداد دستنویس با شخصی نوشتم مبنی بر واگذاری مغازه توسط ایشان به بنده که بر اساس لوازمی و دکوری که واگذار کردند مبلغی گرفتند، و حالا بعد حدود دو ماه متوجه شدم قیمتش زیاد بوده و یه جورایی سرم کلاه گذاشته، میشه از طریق خیار غبن اقدام کرد و ایا اون قرارداد دستنویس رو میشه ملاک قرار داد؟ ضمنا وقتی به ایشان اعتراض کردم گفتند که مبلغی به عنوان حق پیشه گرفتند چون دو سال اونجا مغازه داشتند در حالیکه در قرارداد همچین چیزی ننوشتیم....ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اول ببین سند بنام کیه ایا فروشنده اصلا مالک بوده؟ بعد اگر مالک ملک یا سرقفلی بود میتوانی به استناد خیار غبن اگر فاحش باشد یا فسخ کنی یا مابه التفاوت بگیری