مشاوره حقوقی رایگان - مدت زمان رسیدگی به پرونده طلاق اعتیاد و امنیت جانی

با سلام همسر بنده مدت دو ماه و نیم است که رفته است بعد از این مدت استرداد جهیزیه رفتیم دادگاه قبول کردم بیان جهیزیه رو ببره جلسه دادگاه طلاق یک ماه دیگر است حال سوال من این است به خاطره عدم شفافیت سازی وکیل گرفته من درخواست این را دارم که لااقل در جلسه دادگاه حضور داشته باشد ایشان گفتند به وکیل امنیت جانی ندارم و همسرم اعتیاد به شیشه دارد در صورتی که حتی سیگار هم مصرف نمی‌کنم، دیسک کمر دارد و بنا به تجویز پزشک داروهای مسکن قوی مصرف می کنم، مدت نه ماه است به خاطر وضعیت کرونا درآمد خیلی کمی دارم در طی مدت زندگی کارت بانکی اینجانب دست همسرم بوده است سوال آیا همسرم می ‌تواند در دادگاه شرکت نکند با وجود گرفتن وکیل اگر از قاضی بخواهم که همسرم حضور داشته باشد چطور سوال دوم برای اثبات عدم اعتیاد حاضرم هرگونه آزمایش بدم ، اگر حاضر به دادن طلاق نشوم چه مدت طول میکشد که همسرم با داشتن وکیل طلاق بگیرد

پاسخ ها :

علی غزاله

جناب آقای علی غزاله :

آمادگی خود را برای آزمایش جهت اعتیاد به دادگاه اعلام کنید.حضورهمسر شما در جلسه اجباری نیست مگر بنا به تشخیص دادگاه