مشاوره حقوقی رایگان - نیروی شرکتی مرکز بهداشت

با سلام اینجانب از سال 91 تا 93 نیروی طرحی مرکز بهداشت بوده ام و در 96 تا کنون در مرکز بهداشت به صورت شرکتی شاغل هستم. پدر اینجاب بازنشسته ارتش میباشد و سابقه 8 سال جبهه و کارت ایثارگری دارند. آیا استخدام شامل اینجانب میشود

پاسخ ها :

محسن سلمان زاده

جناب آقای محسن سلمان زاده :

بله قانون تبدیل وضعیت شغلی جانبازان و ایثارگران با 80 ماه حضور درجبهه شامل شما هم می شود