مشاوره حقوقی رایگان - قرارداد اینترتی

آیا امکان بستن قرارداد برای معامله ماشین از طریق اینترنتی (یا فکس) امکان پذیر است. قراردادی که تا آماده شدن وکالت فروش معتبر باشد؟ ( وکالت فروش باید در سفارت ترکیه تنظیم شود و یک هفته حدودا زمان می برد. )

پاسخ ها :

مینا علوی

سرکار خانم مینا علوی :

امکان تنظیم قرارداد الکترونیک وجود دارد لکن باید امضا قراداد به صورت الکترونیکی با توکن مراجعه به دفاتر اسناد رسمی دریافت کنید