مشاوره حقوقی رایگان - دیرکرد پرداخت حقوق

باسلام،
بنده مابین سالهای 93 تا 94 در کارخانه ای مشغول به کار بودم که از لحاظ پرداخت حقوق ضعیف عمل میکردند نهایتا مجبور به ترک کار شدم برای احقاق حقوق به اداره کار شکایت کردم نماینده کارخانه مبلغ بدهکاری را تایید نموده ولی نسبت به پرداخت آن اقدامی نکرده! بارها وعده پرداخت داده و یا دعوت به کار مجدد کرده ولی بنده به دلیل بدقولی قبول نکرده ام!
اکنون بعد از گذشت 5 سال نهایتا مجبور به شکایت قضایی شده ام.
ظاهرا موافقت به پرداخت شده اند ولی ارزش پول بدهی بنده بسیار پایین آمده و متضرر شده ام!
ادعای خسارت و پرداخت مبلغ متضرره را دارم! (طبق تبصره 2 ماده 515)
آیا بنده امکان شکایت دوباره بعد از گرفتن اصل پول خودم را دارم یا خیر!
چه نوع دادخواستی باید تنظیم کنم؟
آیا هم زمان با ادعای اصل پول باید ادعای خسارت داشته باشم یا بعد از گرفتن اصل پول هم میتوانم ادعای خسارت کنم!
ممنون میشوم راهنمایی بفرمایید.
با تشکر

پاسخ ها :

شریف توکلیان

جناب آقای شریف توکلیان :

سلام خسارت تاخیر تادیه از زمان مطالبه که ارسال اظهارنامه یا تقدیم دادخواست هست حساب میشود

سید محمد حسن علوی نصر

سید محمد حسن علوی نصر :

استان :

با سلام اگر هنگام درخواست اصل طلب درخواستدخسهرت تاخیر کرده باشید ودر این خصوص رای صادر شده باشد دیگر امکان طرح دعوی طبق قاعده انر مختون ندارید واگر نکرده باشید میتوانید دادخواست خسارت تاخیر تادیه مطرح کنید ورسیدگی خواهد شد