مشاوره حقوقی رایگان - اخذ پایانکار و صورتمجلس تفکیکی

سلام. مجتمع یکصد واحدی به سال ساخت 93 با حکم دادگاه بدوی و تجدید نظر سازنده محکوم به اخذ پایانکار و صورتمجلس تفکیکی شده ولی نسبت به انجام آن هیچ اقدامی نمیکنه. سازنده در لایحه های ارائه شده برای اعاده دادرسی گفته که هرکی پایانکار میخواد بره بدهی شهرداری رو بده تا پایانکار بگیره. ما هیچ بدهی به ایشان نداریم و طلب کار هم تازه هستیم ولی ایشان قدرت نمایی میکنه. ممنون میشم راهکار اساسی رو در حق این مردم مظلوم کنید.

پاسخ ها :

عبدالعلی رضایی

عبدالعلی رضایی:

با سلام اگر مالی از نامبرده سراغ دارید دادخواست ایفای تعهد و در صورت عدم امکان انجام تعهد به هزینه متعهد تقدیم کنید