مشاوره حقوقی رایگان - شهادت دادن در برگه استشهادیه به دروغ

افرادی به دروغ و با خباصت استشهادیه ای را علیه اینجانب امضا و به دادگاه ارسال نمودند آیا میشود به اتهام این شهادت دروغ و غیر واقعی برای امضا کنندگان شکایت نمود. چون در خصوص ادعایی که ایشان شهادت داده اند استناد و مدارک و از جمله فیلم موجود میباشد که اثبات میکند که که ادعای ایشان اساسا دروغ میباشد. لطفا من را راهنمایی نمایید

پاسخ ها :

نسيم  قاسمي

سرکار خانم نسيم قاسمي :

سلام،
چنانچه مدارک محکم و محکمه پسند که در شمار ادله اثبات دعوی کیفری قرار بگیرند در دست دارید، اقدام به طرح شکایت به عنوان شهادت کذب وجود دارد.