مشاوره حقوقی رایگان - طرح هادی روستا

سلام وقت بخیر. ما در روستایمان حدود 1400 متر مربع زمین داریم که دارای سند شش دانگ و ثبت شده در تاریخ 1320 در سازمان ثبت املاک می باشد. که اخیرا متوجه شدیم که متاسفانه شورای روستا بدون اجازه گرفتن از ما در طرح هادی، حدودا 300 متر به خانه بهداشت داده و بنیاد مسکن نیز بلافاصله کوچه 6 متری در کنار ان قرار داده است یعنی درواقع هیچ چیزی از زمین ما باقی نمانده است. البته تا کنون همه موارد ذکر شده بر روی کاغذ هستن و عملیاتی نشدن. ما الان سردرگم هستیم نمیدونیم چیکار کنیم، ایا میتوانیم به استناد سندی که از ملک موردنظر داریم اطراف زمینمان را دیوارکشی کنیم و بعدا مشکلی از لحاظ حقوقی پیش نیاد؟
از چه طریقی باید این مشکل رو حل کنیم؟
درضمن لازم است این رو هم بگم که سند مدنظر از جمله سند های قدیمی هست که ملک مدنظر رو با جهت های جغرافیایی نشان میدهد و همانند سند های امروزی که همراه با متراژ هستند نمی باشد.
ممنون میشم اگه راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

علی ملائی دامنه

جناب آقای علی ملائی دامنه :

سلام حصار کشی نیاز به صدور پروانه دارد که با اوصافی که فرمودید احتمالا برای کل زمین پروانه صادر نمی گردد بهترین گزینه توافق با شورا و دهیاری جهت اخذ قیمت یا واگذاری زمین معوض است

داودافشاری بادجانی

جناب آقای داودافشاری بادجانی :

سلام. ورود زمینها به طرح هادی امری عادی در روستا ها می باشد. چون شما دارای سند رسمی با تحدید حدود هستید هیچ ارگانی حق تصرف ندارد. مگر با پرداخت قیمت کارشناسی آن و حکم قضایی. تا زمانی که محصور نباشه شما در خطر هستید اما اگر دیوار کشی کنید به راحتی قابل تصرف غیر نیست.