مشاوره حقوقی رایگان - عدم تخلیه مستاجر

سلام.
ما یک شکایت برای گرفتن حکم تخلیه در شورای حل اختلاف شهر شیراز مطرح کردیم.
قرارداد ایشان 24 مرداد 99 به پایان رسیده است و ما از اردیبهشت به اطلاع ایشان رساندیم که بعد از پایان قرارداد خانه را تخلیه کنند . اما بعد از پایان قرارداد و با توجه به شیوع کرونا ایشان از تخلیه سر باز زدند. البته لازم به ذکر است که ایشان 5 سال است که در منزل ما ساکن هستند و هر سال علی رغم درخواست ما برای تخلیه، با سوء استفاده از عدم حضور ما در شهر شیراز، منزل را تخلیه نکرده و ما مجبور به تمدید قرارداد شده ایم. این بار وکیل گرفتیم و بلافاصله بعد از اتمام قرارداد از طریق قانونی اقدام کردیم. یک ماه هم به ایشان فرجه داد شد برای تخلیه، که متاسفانه ایشان باز بی توجهی کردند و ما را تهدید کردند که به دلیل مزاحمت از ما شکایت میکنند. بعد از گذشت سه ماه از تاریخ اتمام قرارداد، ایشان بدون این که موافقت ما را برای تمدید داشته باشه ( با توجه به این که شکایت ما برای گرفتن حکم تخلیه هنوز در جریان است) فقط در ماه سوم مبلغ 20٪ به اجاره ماهانه اضافه کردند. لازم به ذکر است که به پول ودیعه مبلغی اضافه نکردند.
با توجه به این شرایط آیا ما موفق به گرفتن حکم تخلیه میشویم یا نه؟ چه کاری میتونیم انجام بدیم.
ضمنا لطفا راهنمایی کنید که آیا مبلغ ودیعه اجاره نامه هم مشمول بیست درصد اضافه شدن هست یا نه؟
ممنون از راهنمایی شما.

پاسخ ها :

مريم عابدی

سرکار خانم مريم عابدی:

سلام.ودیعه شامل 20 درصد نمی شود.شما بایستی با تماس تلفنی با این جانب راهکار قانونی خود را دریافت کنید.