مشاوره حقوقی رایگان - تعمیرات ملک اجاره ای

با سلام و تشکر از وکلای محترم. مدت زمانی که طول می کشد تا مستاجر خسارات و تعمیرات ملک تحت تصرفش انجام دهد و این اقدام بعد از پایان تاریخ قولنامه انجام شده باشد، این مدت مستاجر باید اجاره و وجه التزام پرداخت کند یا وظیفه مالک هست که انجام دهد و هزینه تعمیرات را از مستاجر اخذ نماید؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر مستاجر انجام دهد اجاره بها و و وجه الزام بهش تعلق نمیگریه