مشاوره حقوقی رایگان - مسدودی حساب یارانه

سلام. من به یک نفر در تهران بدهکار بودم و حساب یارانه من رو 4 ساله بسته و شغل من الان اگر بیکاری هست به خاطر کرونا قبلا کارگر بودم ولی دیگر بیکار شدم. میخوام بدونم میشه حساب یارانه را بست از نظر قانون؟ چون یارانه برای زندگی خانواده هست.چی کار کنم با توجه به این که من جیرفت هستم و تهران پرونده دارم.

پاسخ ها :

مسدودی حساب یارانه برای بدهی رفع مسدودی حساب یارانه مسدودی حساب یارانه بستن حساب یارانه