مشاوره حقوقی رایگان - فوت وکیل

با سلام.
اینجانب ... موکل آقای ... هستم که به تازگی وکیل بنده به خاطر بیماری کرونا فوت کرده اند.
بنده سه پرونده ناتمام موکل آقای ... بودم و مبلغ زیادی را پیشاپیش از اینجانب گرفته و تمامی پرونده های من نیمه تمام هست. من تمام پولی را که به ایشان پرداخت کرده بودم را قرض گرفته بودم و با وجود بیماری خودم مجبور هستم خودم به تنهایی دنبال کارهای پروندم باشم و توانایی مالی گرفتن وکیل مجدد را ندارم.
چند بار با تمام احترام از خانواده و پسر ایشان تقاضای عودت پول اضافی که به ... پیشاپیش پرداخت کرده بودم را درخواست کردم اما ایشان با بی احترامی پاسخگوی بنده بوده و گوشی را روی من قطع کرده و بنده را بلاک نمودم.
خواهش میکنم کمکم کنید.
ممنونم

پاسخ ها :

یک وکیل

با فوت وکیل،عقد وکالت منفسخ گردیده، با توجه به شرایط قرارداد فی مابین بایستی علیه ورثه اقدام گردد.