مشاوره حقوقی رایگان - وام جانبازی و‌ فوت وکیل

سلام و عرض ادب. منزل ما وام جانبازی داره ک به نام جانباز و به وکالت مادر بنده بود ک الان مادر بنده فوت شدن. الان با جانباز که تماس میگیریم که وکالت رو برگردونه میگن من شمارو نمیشناسم (مدارک وکالت همه در دفتر خانه ثبت شده و مبایعه نامه موجود هست) الان ایشون میتونن کاری برخلاف ما بکنن؟؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با فوت وکیل وکالت منفسخ و باطل میشه

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

وکالت با فوت از طرفین زائل خواهد شد و اثر قانونی ندارد جهت ارائه راهکار حقوقی لازم و ضروری است که مدارک شما بررسی گردد