مشاوره حقوقی رایگان - اجرای مزایده جهت ملکی که وام جانبازان دارد

با سلام و احترام
بنده یک فقره چک از شخصی دارم که آن را برگشت زده ام و ملک آن را توقیف کرده ام .
در زمان ارزیابی شخصی که ساکن آن ملک بود اظهار کردند که این ملک فقط بصورت سندی بنام اون شخص میباشد و ملک را جهت وام جانبازان بنام ایشان کرده ام و در ضمن هم ‌مبایعه نامه دارم و هم اقرارنامه .
ضمنا در اقرارنامه آمده است که جهت بهره برداری از وام جانبازان بنام ایشان شده است .
سند تک برگ بنام محکوم علیه میباشد .
آیا من میتوانم جهت وصول مطالباتم ملک را به مزایده بگذارم ؟
اگر پاسخ مثبت است ، لطفا ماده قانونی را به من بگویید .

پاسخ ها :

مزایده ملک دارای وام جانبازی مزایده ملک بابت چک مزایده ملک ملک دارای وام جانبازی وام جانبازی ملک