مشاوره حقوقی رایگان - نمای ساختمان همسایه

سلام و عرض ادب.
همسایه جنوبی ما یک ساختمان دو طبقه رو تخریب کردن و 5 طبقه ساختن.
در قسمت نمایی که رو به ما هستش دیوار ها رو سیمان سفید کشیدن ولی ستون های قسمت نورگیر خودشون افقی و عمودی رو تعمیر نکردن و همون طور سیمانی مونده که خیلی زشت شده. ما باید چکار کنیم و چه جوری از وی شکایت کنیم؟ امکان ارسال عکس نیست و گر نه براتون ارسال میکردم. ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

نمای ساختمان همسایه نمای ساختمان تعمیر نمای ساختمان قوانین همسایگی