مشاوره حقوقی رایگان - تصادف با خودرو سرقتی

سلام، وقتتون بخیر
باماشینی تصادف کردم که دزدیده شده بود و دزد ماشین رو گذاشت و فرار کرد. به ماشینم خسارت وارد شده. دزد که فرار کرده و صاحب ماشین هم میگه اجازه نمیدم از بیمه ماشینم استفاده کنی. میخوام بدونم الان خسارت منی که مقصر نبودم رو کی میده؟ آیا میتونم از مالک خودرو شکایت کنم یا باید از جیب خودم خرج کنم. ضرر و زیان و افت ماشینم رو از کجا بگیرم؟

پاسخ ها :

سجاد یاوری

جناب آقای سجاد یاوری :

با سلام. از بیمه گر خودروی مقصر قابل مطالعه است قانونا و عدم همکاری مالک خودروی مقصر در این خصوص اثری ندارد

یک وکیل

مالک خودرو
مسولیت مدنی دارد
و باید همکاری کند
در غیر این صورت امکان شکایت برای شما وجود دارد