مشاوره حقوقی رایگان - دیه گاز گرفتگی

سلام. فرد فوت شده در سال 97 فوت کرده و تشکیل پرونده داده شد و در سال 98 پرونده همچنان ادامه دارد با توجه به متن قرارداد شرکت ملی گاز با بیمه، پرداخت دیه چگونه صورت می گیرد؟ ( منظورم قراردادی که شرکت گاز برای کلیه مشترکین بسته و ماهیانه از مشترکین مبلغی را بابت بیمه از مشترکین دریافت می کند. ) ممنون

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

غرامت قابل پرداخت برای فوت هر مشترک خانگی و تجاری در حوادث ناشی از گاز طبیعی در سال جاری را 813 میلیون ریال اعلام کرد.