مشاوره حقوقی رایگان - ثمن و اعیان

با درود
یک زمین مشاعی مادر داشت که تمام افراد خانواده مادر در این زمین مورد نظر دارای سند تک برگ مشاعی هستن .. مادر سهم خود را فروخت ولی بعد متوجه شدیم یک هشتم ثمن و اعیان مادر بزرگ به نوه پسری انتقال داده شده طبق اقرارنامه ثبتی حال ما مبلغ مورد نظر رو بهشون اعلام کردیم ولی برا دریافت ان اقدامی نمی کنن و ما می خواهیم دین خودمون را ادا کنیم
و اون مبلغ یک هشتم را بهشون بدیم
در صورت عدم دریافت پول حاصل از فروش سهم خودمون به پسر دایی ها چه باید بکنیم؟

پاسخ ها :

فریبا زینائی

سرکار خانم فریبا زینائی :

سلام میتوانید به حساب دادگستری واریز نمایید