مشاوره حقوقی رایگان - فروش زمین

سلام وقت بخیر در مورد فروش زمینی که سند نداره سوال داشتم که آیا این زمین که سه دانگ آن سهم من و سه دانگ سهم خواهرم هست هر کدام بدون رضایت طرف مقابل می توانیم سه دانگ خود را بفروشیم یا اینکه باید حتما رضایت هر دو باشد با توجه به اینکه زمین سند نداره و قول نامه ی دستی می باشد لطفا راهنمایی بفرمایید سپاسگزارم

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر تنها سهم خود را بفروشید مشکلی نیست اما دخل و تصرف در اموال مشاع بیشتر از حد مجاز خودتان قابل پیگیری است